назад
29.08.14

Представникам Моніторингової Місії ОБСЄ представлено досвід надання безоплатної правової допомоги на Волині

27 08 14 VolynПредставники Моніторингової Місії ОБСЄ зустрілися із представниками Волинського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової з метою ознайомленн ія із досвідом надання такої допомоги на Волині.

27 серпня 2014 року у Волинському обласного центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча зустріч з представниками Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні Лізою Руссо, Ольгою Голойдою та Марті Йоганес Гарсія.

Метою зустрічі було обговорення питань, пов’язаних зі станом дотримання на Волині прав громадян, зокрема представників національних меншин та іноземців, на безоплатну вторинну правову допомогу.

Від Волинського обласного центру участь у зустрічі взяли Ростислав Руденко, директор центру, та Євген Блащук, начальник відділу організації надання правової допомоги у кримінальному процесі.

Ростислав Руденко розповів представникам Місії про форми та методи організації роботи центру, а також поінформував щодо взаємодії з правоохоронними органами регіону задля належного, своєчасного та якісного надання безоплатної вторинної правової допомоги суб’єктам права, які її потребують.

Сторони виявили зацікавленість у подальшому проведенні зустрічей подібного формату та підкреслили їх важливість для безпосереднього розуміння представниками Місії актуальної інформації стосовно забезпечення дотримання прав людини в Україні загалом та на Волині зокрема.

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+