назад

Представники Арцизького місцевого центру з надання БВПД прийняли участь у семінарі для голів сільських та міських рад Одеської області

      01 грудня 2015 року Олександр Старенков, в.о. директора Арцизького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, прийняв участь у семінарі Арцизької районної ради Одеської області, який проводився під головуванням голови райради Юрія Карабаджака та в присутності голови Арцизької районної державної адміністрації Сергія Парпуланського.

03.12.2015

На семінарі учасники заходу обговорили питання налагодження співпраці та об’єднання зусиль, щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги громадянам, відпрацювання спільної стратегії розвитку щодо інтеграції безоплатної вторинної правової допомоги для жителів сіл, використовуючи механізм виїзних приймалень та залучення до співпраці новообраних голів міської та сільських рад. За результатами обговорення прийнято рішення щодо проведення широкої інформаційної кампанії із зазначених питань серед мешканців м. Арциз та населених пунктів Арцизького району. На проведеному семінарі усім присутнім були роздані інформаційні буклети.