назад

Представники патрульної поліції та безоплатної правової допомоги Львівщини розповіли школярам про їхні права

Які права дітей у 14, 15 та 16 років? Як поводитись при затриманні? Що треба знати підліткам про відповідальність за адміністративні правопорушення ? – Про ці та інші актуальні питання дізнались учні 9-х класів школи №33 міста Львова сьогодні, 3 березня, у Львівській обласній бібліотеці для дітей.

Старшокласники цікавились діяльністю патрульної поліції та центрів правової допомоги; основними правами дітей; не чужою їм виявилась тема протидії булінгу.

Правову бесіду з презентацією діяльності системи безоплатної правової допомоги та патрульної поліції Львівщини провели Уляна Мацько, начальниця відділу комунікацій та правопросвітництва Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області, Тетяна Капись, начальниця відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції Львівської області, старший лейтенант поліції  та Христина Гаталяк, заступниця директора Львівського місцевого центру з надання БВПД.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).