назад

Представники Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області розпочали роботу в межах семінару

IMG 470828 липня розпочав роботу триденний семінар на тему «Взаємодія національних правозахисних інститутів та громадськості з метою попередження порушень прав людини та забезпечення їх належного розслідування в діяльності правоохоронних органів», підготовлений Міжнародним фондом «Відродження» та Експертним центром з прав людини. Доповідачами від Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області на заході є директор Олена Демченко, заступник директора Валентина Волобуєва та заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Жалковський.

Із привітальним словом виступила директор Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Олена Демченко. Вона наголосила на важливості проведення таких заходів з метою консолідації спільних зусиль різних організацій та структур задля вирішення нагальних питань.

IMG 4733

«Всі громадяни мають рівні права. Якщо ж наявний факт їхнього порушення, компетентні структури та організації не мають стояти осторонь і мусять максимально інтегрувати до суті питання. Для презентації своєї діяльності, визначення ніші допомоги в вирішенні проблем ми і зібралися сьогодні тут», – зазначила Олена Демченко.

IMG 4793