назад

Прес-конференція з нагоди відкриття Новоград-Волинського місцевого центру з надання БВПД

30 червня 2015 року о 10-10 у приміщенні Молодіжного Центру м.Новоград-Волинського по вул. Шевченка, 5, відбувся круглий стіл з нагоди відкриття Новоград-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

На заході були присутні представники органів місцевої влади та органів місцевого самоврядування: – Новоград-Волинської міської ради – заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення Лариса Шутова, представник інформаційного відділу міської ради Марія Левицька, представник Новоград-Волинської районної ради – Руслан Лавренчук, представник міськрайонного управління юстиції – Тетяна Гребенюк, заступник голови Ємільчинської районної ради – Олена Ващук, заступник Ємільчинського управління праці та соціального захисту населення – Галина Данильчук, завідувач юридичного сектору Новоград-Волинської РДА – Тетяна Марчук, секретаря Городницької селищної ради Новоград-Волинського району – Тетяни Маруш.

У круглому столі взяли участь представники засобів масової інформації: міськрайонної газети «Лесин Край» , міжрайонної газети «Час Полісся», місцевого телеканалу «Калина».

Також участь у прес-конференції прийняли адвокати, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

З презентацією центру виступив директор Центру Петро Пелешок, який проінформував присутніх про мету та завдання створення Новоград-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Петро Пелешок зазначив, що з відкриттям центру буде забезпечено вільний доступ до правосуддя самим незахищеним категоріям громадян, зокрема, малозабезпеченим, інвалідам, дітям-сиротам тощо. Петро Пелешок розповів присутнім про те, в якому режимі буде працювати місцевий центр, які структурні підрозділи передбачені в штаті центру.

Перед присутніми виступила заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення Лариса Шутова, яка наголосила на своєчасності відкриття місцевого центру та про очевидність високої потреби надання правової безоплатної допомоги незахищеним верствам населення. Зазначила про те, що відкриття місцевого центру є ознакою того, що наша держава неуклінно йде курсом розбудови громадянського суспільства та дотримання Конституції.

Завідувач юридичного сектору Новоград-Волинської РДА – Тетяна Марчук запевнила присутніх , що Новоград-Волинська РДА буде сприяти співпраці з місцевим центром з надання безоплатної вторинної допомоги з питань взаємодії під час надання громадянам первинної та вторинної правової допомоги.

Петро Пелешок запросив учасників круглого столу на відкриття Новоград-Волинського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги о 9-00 01 липня 2015 року за адресою: місто Новоград-Волинський, вулиця Леваневського, 22.

Переглянути програму заходу.

1

1

1

1

1

1