назад

Про безоплатну вторинну правову допомогу дітям-сирота та дітям, позбавленим батьківського піклування, розповіли у Котовському професійному ліцеї

Директор Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мерзляков спільно з начальником Котовського міжрайонного управління юстиції Аліною Максимчук та представником ВГО “Комітет виборців України” Віктором Зуєвим 12 жовтня 2015 року провели зустріч зі студентами та викладачами Котовського професійного ліцею.

Педагогічний колектив та студенти Котовського професійного ліцею були поінформовані про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги в Котовському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Kotovsk 001

Kotovsk 0022

Сергій Мерзляков поінформував дітей-сиріт, які навчаються в ліцею, про їх право на безоплатну правову допомогу, про порядок звернення до Котовського місцевого центру за наданням такої допомоги. Присутні дізналися про категорії осіб, які відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» мають право на допомогу та які необхідні документи для підтвердження їх статусу, у яких випадках вони можуть скористатися послугами безоплатного адвоката.

Задля налагодження партнерських відносин директор Котовського місцевого центру Сергій Мерзляков та директор Котовського професійного ліцею Василь Новицький досягли домовленостей щодо подальшої співпраці та проведення спільних заходів задля надання правової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються в Котовському професійному ліцеї.

Kotovsk 003