назад

Про булінг і не тільки: бесіди у школах м. Львова

2Centr shkola2З метою роз’яснень законодавчих новел у сфері протидії булінгу в освітньому середовищі відбулася зустріч фахівця Першого львівського місцевого центру з педагогічним колективом СЗШ № 3 м. Львова.

Яка відповідальність керівника освітнього закладу? Хто має розслідувати випадки булінгу?
Як на практиці довести, що дитину цькують? Чи захищені вчителі від булінгу? – Відповіді на ці та багато інших питань отримали педагоги за результатами зустрічі.

Про булінг і не тільки говорили також фахівці Другого львівського місцевого центру з учнями сьомих класів ЗОШ №8 м. Львова.

Щоб бути в тренді цього інформаційного тижня системи БПД, присвяченого темі негоди, спробували спільно з учнями знайти відповіді на питання: як отримати компенсацію за травми, отримані на слизькому тротуарі, при падінні бурульки чи порушенні Правил дорожнього руху через неналежний стан доріг? Які докази необхідно зібрати?

Детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Першому та Другому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул.Чупринки, 71; тел. (032) 237-08-09.

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел. (032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).