назад
19.09.16

Про мистецтво комунікації у системі БПД дискутували інтегратори у Кропивницькому

 5464df16 вересня 2016 року в приміщенні Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області відбувся тренінг для начальників та головних спеціалістів відділів правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Голованівського, Кіровоградського та Олександрійського місцевих центрів.
У заході взяли участь  Олена Шишкарьова, заступник директора центру та інтегратори – Олександр Лісовий, Юлія Парахонько, Олена Морозова та Володимир Світановський. Тренінг проводила заступник начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення, діяльності та інформації Ольга Салоїд.
Мета зустрічі – вдосконалення навичок написання статей, обговорення інструментів та способів залучення ЗМІ, обмін досвідом.
У вступному слові Олена Шишкарьова наголосила на важливості комунікаційного напряму роботи та якісному наданні інформаційних матеріалів.
Ольга Салоїд звернула увагу інтеграторів на тому, що при підготовці новин з метою висвітлення заходів, організованих та проведених працівниками місцевих центрів або за їх участі, інформація повинна бути максимально корисною для людей.
 
fsdf435as
 
Також комунікатор регіонального центру ознайомила інтеграторів з методами налагодження комунікації, структурою статей та коректним їх написанням, підготовкою прес-, та пост-релізів; проведенням круглих столів, прес-конференцій.
 
xg345t
 
 
У рамках зустрічі були також обговоренні інструменти та способи залучення ЗМІ, питання щодо співпраці з новоствореними бюро правової допомоги, роботи з партнерами; особливу увагу приділили технічним запитанням. 
  
dfg56sd
 hhh566
 
hsd2
 
da21asd
 
11af5