назад

Про основні норми бюджетного законодавства у сфері бухгалтерського обліку говорили у регіональному центрі

семінар3     У понеділок, 22 травня, в Регіональному центрі з надання БВПД у Хмельницькій області відбувся семінар для працівників відділів фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку місцевих центрів на тему: “Дотримання бюджетного законодавства у сфері бухгалтерського обліку та узагальнення практики перевірки актів надання безоплатної вторинної правової допомоги”.

     Звертаючись до фахівців місцевих центрів, директор регіонального центру Наталія Стьопіна побажала їм порозуміння у всіх питаннях та ефективної роботи.

     В.о. головного бухгалтера, начальник відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Оксана Горобець детально роз’яснила колегам вимоги постанови КМУ від 17 вересня 2014р. № 465 (зі змінами), яких слід дотримуватися при прийнятті та перевірці актів надання безоплатної вторинної правової допомоги головними бухгалтерами. Крім того, попросила бути уважними при поданні аналізі статистичних даних, насамперед оперативної інформації щодо видання доручень центрами з надання БВПД, оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

семінар1семінар2

     Про інновації у бухгалтерському обліку, які пов’язані зі змінами до планів рахунків, розповіла Наталія Купцова, заступник начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку.

     Начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Ольга Чорна порушила питання про дотримання законодавства у сфері управління персоналом.