назад
14.06.22

Про земельні відносини говорили з селянами Диканщини

Конституцією нашої держави кожному громадянину гарантовано право на безоплатну правову допомогу.

З метою підвищення рівня правової поінформованості 10 червня фахівчиня правової допомоги Диканщини Людмила Маценко провела лекцію для осіб, які проживають на базі Стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання с. Великі Будища Територіального центру соціального обслуговування Диканської селищної ради на тему «Право на безоплатну правову допомогу».

Під час заходу юристка поінформувала присутніх про те, що 2 червня 2011 року було прийнято Закон України “Про безоплатну правову допомогу”, який регулює правовідносини у сфері надання безоплатної правової допомоги суб’єктам права на безоплатну первинну правову допомогу та суб’єктам права на безоплатну вторинну правову допомогу.

«Основним завданням системи безоплатної правової допомоги є те, щоб кожна особа мала можливість захистити свої порушені права» – зазначила у своїй доповіді Людмила Маценко.

Після завершення заходу всі бажаючі отримали консультації та роз’яснення з питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб похилого віку в рамках консультаційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги.

Дізнайтеся більше про надання безоплатної