назад
13.09.12

Продовжуються засідання круглих столів у Дніпропетровській області

Pavlograd13 вересня 2012 року у місті Павлограді Дніпропетровської області відбувся круглий стіл з обговорення організаційних питань забезпечення функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні з 1 січня 2013 року, результатів першого конкурсу з відбору адвокатів, а також підготовки до проведення другого конкурсу з відбору адвокатів. 

Учасниками засідання були: керівництво міської ради м. Павлоград, посадові особи правоохоронних, судових органів, управлінь юстиції та адвокати міст Павлограда, Новомосковська,  Першотравенська та Тернівки, а також Павлоградського,  Петропавлівського, Межівського, Юр’ївського, Васильківського, Синельниківського та Новомосковського районів Дніпропетровської області. Участь у круглому столі взяла заступник директора Центру правової реформи і законопроектних робіт при Міністерстві юстиції України Оксана Василяка.

Нагадаємо, що круглий стіл організовано Головним управлінням юстиції у Дніпропетровській області на виконання пункту 4.1. Плану утворення установ, уповноважених законом на надання безоплатної вторинної правової допомоги на друге півріччя 2012 року, затвердженого Міністром юстиції 6 липня 2012 року.