назад

Проведення виїзного прийому та інформаційно-роз’яснювальної роботи на території сільських рад Луцького району

lmc-119 листопада 2015 року головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги центру Світлана Прус відвідала Луцький район з метою організації виїзного прийому (консультування) громадян, проведення роботи з органами місцевого самоврядування відповідних адміністративно-територіальних одиниць, відповідно до юрисдикції Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Зокрема, відвідала Забарольську сільську раду (входять села Забороль, Антонівка, Великий Омеляник, Всеволодівка, Олександрівка). Представник Луцького місцевого центру разом з секретарем сільської ради Мельничук Ларисою, провела інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення. В даному органі місцевого самоврядування були розповсюджені інформаційні матеріали про роботу центру та залишена контактна інформація.
Наступною стала Буянівська сільська рада Луцького району (входять села Буяни, Усичі, Усичівські Будки), де була проведена зустріч з секретарем сільської ради Мороз Наталією. Під час зустрічі Світлана Прус розповіла про роботу центру, а також зазначила категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги та перелік необхідних документів для кожної окремої категорії. В свою чергу, Наталія Мороз надала інформацію про проблеми, з якими найчастіше звертаються жителі села, зокрема оформлення спадщини, права власності, отримання статусу учасника АТО.
Крім того, повідомила, що напередодні звернувся чоловік щодо визнання особи такою, що втратила право користування житлом і попросив координати Луцького місцевого цетру, адже чув про такий, але на той час в секретаря адреси не було. Світлана повідомила адресу центру, залишила номери телефонів та інформаційні буклети для подальшого їх розповсюдження особам, які будуть мати потребу в отриманні безоплатної правової допомоги.

lmc-1

lmc-2

lmc-3