назад

Проведено перший етап конкурсу з відбору адвокатів

06 жовтня 2015 року Головним територіальним управлінням юстиції у Київській області проведено перший етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 19 серпня 2015 № 224/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги» прийом документів від претендентів на участь у конкурсі здійснювався до 30 вересня 2015 року включно. До Головного територіального управління юстиції у Київській області всього подано 19 заяв від претендентів на участь у конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Комісією було прийнято рішення про допуск до проходження тестування усіх осіб, які подали належним чином оформлені документи.

До уваги конкурсантів! Відповідно до Плану-графіка проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженого зазначеним наказом Мін’юсту, другий етап конкурсу (тестування) буде проведено 10 жовтня 2015 року.