назад

Проведено робочу нараду за підсумками першого місяця роботи Чернігівського місцевого центру

030815 203 серпня 2015 року на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за участю керівного складу і працівників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області та Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – Центр) відбулась нарада, на якій були підведені підсумки першого місяця роботи Центру. Також під час робочої наради було проаналізовано показники діяльності роботи Центру за місяць.

За липень місяць до Центру звернулися 72 особи, з яких: 70 – громадяни України, 1 – іноземець, 1 – особа без громадянства. Здебільшого до Центру за наданням консультацій і роз’яснень з правових питань звертались жінки. За категорією звернень переважають питання, які охоплюють житлові, договірні, спадкові, трудові, інші цивільні відносини.
За минулий місяць під час виконання функцій з надання безоплатної вторинної правової допомоги Центром видано 5 доручень для підтвердження повноважень адвоката для здійснення представництва інтересів особи в судах, органах державної влади, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами. Рішення про відмову в наданні безоплатної вторинної правової допомоги не приймались.