назад

Проведено вуличне інформування населення щодо функціонування системи БВПД

 

bvpd ck onstreet

 На виконання доручень Міністра юстиції України, Координаційного центру з надання правової допомоги, у вересні поточного року керівним складом та працівниками Регіонального центру з надання БВПД у Черкаській області, Черкаського, Золотоніського, Смілянського, Уманського місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено на території районів та міст Черкаської області широку роз’яснювальну компанію серед населення щодо функціонування системи безоплатної вторинної правової допомоги.

Роз’яснювальну компанію проведено шляхом «вуличного» інформування громадян щодо реалізації їх прав на захист гарантованих державою, надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному провадженні підозрюваним (обвинуваченим) особам, а також у цивільних, адміністративних справах незахищеним верствам населення.

Громадяни охоче отримали від працівників Центрів відповіді на запитання та детальні роз’яснення, дякували за вручені буклети. Переважна їх кількість продемонструвала обізнаність з питань можливості отримання правової допомоги від Центрів.

Зазначений захід охопив всі міста та райони Черкаської області на які поширюється юрисдикція місцевих центрів.

Крім того, з метою широкого інформування населення, центрами вжито заходів щодо розміщення плакатів та буклетів «Безоплатна вторинна правова допомога» в державних установах і організаціях, органах виконавчої влади і місцевого самоврядування, судах та правоохоронних органах.

bvpd ck onstreet 01
bvpd ck onstreet 02

bvpd ck onstreet 03

bvpd ck onstreet 04

bvpd ck onstreet 05

bvpd ck onstreet 05

bvpd ck onstreet 05

bvpd ck onstreet 05

bvpd ck onstreet 05

bvpd ck onstreet 05

bvpd ck onstreet 05