назад

Прийнято участь у «Дні відкритих дверей», який проведений Городищенською виправною колонією № 96

 17 грудня 2014 року заступник директора Рівненського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іллюк С.В. прийняв участь у заході –  «День відкритих дверей», який проведений Городищенською виправною колонією № 96  управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області.

         Участь у вказаному заході прийняв регіональний Секретаріату Уповноваженого Верховної ради з прав людини, представники правоохоронних органів області, органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

Під час проведення заходу учасників ознайомили з умовами перебування осіб у вказаній установі виконання покарань Державної пенітенціарної служби України в області.

В ході проведення заходу заступнику директора Центру надана можливість провести особистий прийом осіб, які утримуються в даному закладі та роз’яснити порядок та підстави отримання безоплатної вторинної правової допомоги з урахуванням  змін, внесених до Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Також, начальнику Городищенською виправною колонією № 96  Луцуку Ю.Ю. надано плакати та буклети системи БПД для поширення серед осіб для розміщення їх у даній установі виконання покарань. 

{gallery lightbox=boxplus width=200 maxcount=20}gallery/2014/open_doors_colony{/gallery}