назад

Публічний звіт Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД та Іваничівського бюро правової допомоги

pz0308 грудня 2017 року в Іваничівській центральній районній бібліотеці відбувся публічний звіт за підсумками діяльності Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Іваничівського бюро правової допомоги.

Присутнім на заході представникам органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, партнерів системи БПД та засобів масової інформації начальник Іваничівського бюро правової допомоги Надія Адамович окреслила завдання, які реалізовувались упродовж 2017 року, зокрема, надання первинної та вторинної правової допомоги, посилення правової спроможності громад, правовий супровід процесів, що проходять в органах місцевого самоврядування тощо.

pz01

У звіті була подана статистична інформація щодо основних напрямків діяльності Центру та Бюро. Зокрема, протягом 2017 року до місцевого центру надійшло 6370 звернень, в тому числі до Іваничівського бюро – 808, з них 490 громадян отримали допомогу шляхом представництва в судах та складання процесуальних документів. Безпосередньо фахівці Іваничівського Бюро надавали безоплатну вторинну правову допомогу позивачам та відвідачам у 29 судових справах.

pz02

Секретар Павлівської сільської ради Ольга Когут проаналізувала співпрацю Володимир-Волинського місцевого центру та сільської ради, акцентувавши увагу на необхідності залучення ресурсів органів місцевого самоврядування, а саме впровадження місцевих програм правової допомоги.

pz04

Начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Степан Слащук окреслив перспективні напрямки роботи у 2018 році у світлі реформ децентралізації, а також подякував партнерам, посадовим особам органів виконавчої влади і місцевого самоврядування за підтримку і сприяння у роботі та запросив до подальшої співпраці.

Довідково:
Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19. Тел. (03342) 3-80-11. E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua
Іваничівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Іваничі, вул. Банківська, 6. Тел. (03372) 2-20-19. E-mail: ivanychivske@legalaid.lt.ua