назад
29.09.15

Рада Європи передала техніку для регіональних центрів з надання БВПД

Рада ЄвропиВ рамках співпраці з проектом Ради Європи «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні», що впроваджується за фінансового сприяння Уряду Данії, центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги безкоштовно отримають комп’ютерну техніку з офісним програмним забезпеченням та мультимедійні засоби.

Основною метою проекту «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні» є підвищення ефективності системи кримінальної юстиції, яке неможливе без функціонування системи безоплатної правової допомоги, що є невід’ємною частиною реформи системи кримінального правосуддя.

Задля цього Рада Європи вже здійснила низку практичних кроків: підтримала заходи з підвищення кваліфікації адвокатів, зокрема, розвиток мережі адвокатів – тренерів/ модераторів обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Надана в рамках проекту техніка (26 ноутбуків з офісним програмним забезпеченням та 26 проекторів) буде направлена для забезпечення роботи регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Дякуємо нашим партнерам за підтримку та сподіваємося на подальшу ефективну співпрацю заради розвитку системи БПД в Україні.

 

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter