назад

Радник Міністра юстиції України Андрій Помазанов відвідав РЦ з НБВПД у Рівненській області

4

19 серпня 2015 року на Рівненщині з робочим візитом перебуває радник Міністра юстиції України, народний депутат України Андрій Помазанов, який разом із начальником Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванною Смачило та її заступником Василем Харчуком відвідали Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області.  

В ході зустрічі директор Регіонального Центру Василь Овдіюк ознайомив гостей з організацією роботи Центру, особливістю забезпечення законних прав та інтересів затриманих та обвинувачених осіб у нічний час і у вихідні дні. Наголосив на необхідності налагодження партнерських стосунків із адвокатами,як із основною ланкою системи БПД та зупинився на питаннях дотримання стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги. Ознайомив з особливостями реалізації прав засуджених щодо можливості отримання безоплатної правової допомоги.

Керівник звернув увагу на взаємодію системи безоплатної вторинної правової допомоги з територіальними органами юстиції з приводу звернень громадян на місцях з метою отримання належної правової допомоги.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/radnikm{/gallery}