назад
16.09.15

Регіональний та місцеві центри Києва провели заходи, спрямовані на підвищення обізнаності громадян стосовно роботи системи БВПД у місті Києві

oblojka

Регіональним центром з надання БВПД у місті Києві та київськими місцевими центрами проведено “вуличне” інформування громадян щодо безоплатної вторинної правової допомоги та діяльності центрів шляхом роздавання інформаційних буклетів та надання роз’яснень і консультацій зацікавленим киянам представниками центрів. Кожен центр проводив роз’яснювальну роботу на території підвідомчих районів Києва. 


Співробітниками Першого київського місцевого центру роздача друкованих матеріалів та надання консультацій всім бажаючим відбулася 14 вересня 2015 року біля Районної державної адміністрації та Пенсійного фонду України Дніпровського району, у парках та місцях відпочинку громадян. Під час спілкування громадянам було роз’яснено поняття вторинної правової допомоги, повідомлено про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з порядком її надання, надано відповіді на запитання. 

1-й МЦ Київ 1-й МЦ Київ 1

 

 


 

Другий київський місцевий центр проводив інформування громадян 15 вересня 2015 року у місцях масового скупчення людей, біля станцій метро, зупинок громадського трансопрту, парках. Громадяни цікавилися умовами надання безоплатної вторинної правової допомоги, наголошували на необхідності її надання. 

2-й МЦ Київ 2-й МЦ Київ 1

 

 


 

Представники Третього київського місцевого центру «вуличне» інформування киян щодо надання безоплатної правової допомоги провели 14 вересня 2015 року. Під час заходу розповсюджено інформаційні буклети про систему безоплатної правової допомоги із зазначенням контактної інформації та адрес розташування київських місцевих центрів. 

foto 4 1201x901 3-й МЦ Київ 1


 


 

Четвертий київський місцевий центр інформування громадян провів 14 вересня 2015 року на Севастопольській площі. Працівники центру надавали роз’яснення стосовно того, що багато хто із громадян має право безоплатно скористатись послугами центрів. 

IMG 0050 1300x975 IMG 0055 1300x975


 


 

Регіональний центр з надання БВПД у місті Києві розповсюджував інформацію про діяльність Регіонального центру та місцевих центрів серед громадян 15 вересня 2015 року. Співробітники центру роздали велику кількість буклетів, відповіли на питання зацікавлених киян стосовно роботи місцевих центрів, порядку звернення до них та територіальної підвідомчості місцевих центрів по районам Києва. 

РЦ Київ РЦ Київ 1


І регіональний, і місцеві центри системи БВПД міста Києва провели активну роз’яснювальну роботу, яка корисна, в першу чергу, тим, що вона була проведена безпосередньо з громадянами, які могли задати будь-які питання стосовно роботи центрів та отримати кваліфіковану відповідь. Деякі кияни почули про безоплатну вторинну правову допомогу вперше і отримали від представників центрів контактні дані для звернення до центру в передбаченому порядку. Нагадуємо, що будь-хто може звернутись за номером телефону 0-800-213-103 для отримання консультації стосовно роботи центрів. 



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook