назад

Регіональний центр та Ніжинський МЦ провели зустріч з адвокатами

170915 116 вересня 2015 року директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Іриною Протченко, начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Оленою Якубенко та директором Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бригинцем в залі Ніжинського міськвиконкому була проведена робоча зустріч з адвокатами м. Ніжина та Ніжинського району щодо переваг системи безоплатної вторинної правової допомоги для адвокатів.

Метою проведення зустрічі є широка інформаційно-роз’яснювальна кампанія, що проводиться на виконання плану заходів, спрямованих на активізацію участі адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженого директором Координаційного центру А. Вишневським 09 вересня 2015 року.
Ірина Протченко звернула увагу присутніх на переваги системи БВПД, роз’яснила порядок і умови проведення конкурсу з відбору адвокатів, вимоги до професійного рівня кандидатів, звернула особливу увагу на переваги роботи в системі (можливість постійно підвищувати свою кваліфікацію, реальна участь у резонансних справах, забезпечення клієнтами) та запросила адвокатів прийняти участь у конкурсі з відбору кандидатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.170915 2