назад

IMG 0280

26.02.2015 р. відбулась робоча нарада за участю директора Тернопільського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Хондогій Ірини Вячеславівни, голови Ради адвокатів Тернопільської області Міщенка Валерія Васильовича та адвоката – тренера-модератора Сольського Віталія Володимировича. Під час зустрічі опрацьовано питання порядку денного круглого столу, запланованого на березень 2015 року.

 Мета заходу – проведення відкритих експертних дискусій:

   обговорення проблемних питань, що можуть виникати при взаємодії між системою надання безоплатної правової допомоги та адвокатурою;

   стимулювання регіональних ініціатив, спрямованих на реалізацію Меморандуму про співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги між Національною асоціацією адвокатів України та Міністерством  юстиції України;

   поглиблення співпраці між органами адвокатського самоврядування та центрами за надання безоплатної вторинної правової допомоги.

До участі в дискусії будуть запрошені голова Ради адвокатів Тернопільської області, голова комісії з оцінювання якості, представники кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури та інші представники адвокатського самоврядування.