назад

Робоча поїздка керівництва Регіонального центру до Бердянського місцевого центру з надання БВПД

117 липня до Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з робочим візитом завітали директор Регіонального центру з надання БВПД Наливайко Павло Іванович і начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікація адвокатів Олександр Гришин.

В ході зустрічі, познайомившись з колективом Бердянського МЦ, директор регіонального центру Наливайко Павло Іванович, відповів на питання з якими зіткнулася команда центру в ході перших трьох тижнів роботи. Окрема увага була спрямована на подолання багатьох проблемних питань, одне з яких – надання безоплатної правової допомоги мешканцям районів, які підпадають під юрисдикцію Бердянського МЦ з надання БВПД.

         Олександр Гришин, як практикуючий адвокат, розповів про нюанси  своєї роботи, дав конкретні поради та рекомендації начальникам відділів Бердянського МЦ.   

         В другій половині дня відбулася зустріч з адвокатами, які вже не один рік працюють в системі надання безоплатної правової допомоги.  Були розглянуті наступні питання:

  1. Комунікація: клієнт – адвокат, адвокат – клієнт по справам, які стосуються цивільного права.
  2. Надання безоплатної вторинної правової допомоги по всій юрисдикції обслуговування Бердянського місцевого центру.
  3. Підвищення ефективності надання безоплатної вторинної правової допомоги громадянам.

Відбулись зустрічі з Міським головою Бердянська – Бакай О.А. та головою райдержадміністрації Бердянського району – Молодецьким Р.Ф.  в ході яких розглядались питання взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування щодо налагодження контактів з місцевим центром при надання правової допомоги суб’єктам визначеним у ст.14 ЗУ «Про безоплатну правову допомогу».

{module Foto_BRD_MC_rz_RC_17.07.15}