назад

Робоча поїздка працівників Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Полонський район

SAM 1530     18 вересня 2015 року в.о. директора Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бузиль, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік та в.о. начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Марина Поліщук провели низку робочих зустрічей із головою Полонської районної державної адміністрації, Полонським міським головою, начальником  Полонського районного управління юстиції.

     Під час зазначених зустрічей Володимир Бузиль виступив з інформацією про систему безоплатної правової допомоги в Україні та діяльність Шепетівського місцевого центру. Крім цього, обговорювались питання взаємодії суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу” та домовленості щодо подальшої співпраці і координації зусиль, спрямованих на забезпечення надання якісної безоплатної первинної та вторинної правової допомоги мешканцям району. Також під час зазначених зустрічей були поширені інформаційні листівки, буклети та пам’ятки, які роз’яснюють, як скористатись правом на безоплатну правову допомогу.

     В результаті цих зустрічей між Шепетівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Полонською міською радою, Полонською районною державною адміністрацією та Полонським районним управлінням юстиції підписано Меморандуми про взаємне співробітництво у сфері надання безоплатної правової допомоги.

     Цими Меморандумами сторони визначили механізм взаємодії між  суб’єктами надання безоплатної вторинної та первинної правової допомоги з метою надання громадянам якісних правових послуг. 

     Крім цього, у приміщенні Полонського районного управління юстиції в.о. директора Шепетівського місцевого центру Володимир Бузиль за участю начальника Полонського районного управління юстиції Анатолія Огойка провів робочу зустріч з адвокатами Полонського району, не залученими до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     В.о. директора Шепетівського місцевого центру Володимир Бузиль розповів адвокатам про роботу Центру, презентував матеріали щодо переваг участі адвокатів у системі безоплатної вторинної правової допомоги та запросив присутніх адвокатів до співпраці.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/18.09.2015_3{/gallery}