назад

11215871 435821969942739 2770023770168938787 n23 жовтня 2015 року Валентина Вербицька в .о. директора Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Ярослав Лис в .о. начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги провели робочу зустріч з Сергієм Колісецьким керівником громадської організації ”Молодіжний рух ”За майбутнє” і Віктором Ткачуком викладачем правових дисциплін Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії, доцентом, кандидатом юридичних наук.

В ході робочої зустрічі Валентина Вербицька проінформувала представників громадського сектору про оголошення Проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», впроваджений Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади, спільно з Програмною ініціативою ”Права людини та правосуддя” Міжнародного фонду ”Відродження”,  конкурсу проектів  з ”Інтеграції первинної та вторинної безоплатної правової допомоги на рівні територіальних громад”.

Сергій Колісецький із зацікавленістю розглянув пропозицію щодо можливої участі очолюваної ним структури у даному конкурсі.

Присутні ознайомилися із системою БВПД, повноваженями Кременецького місцевого центру та з основними положеннями Закону України  “Про безоплатну правову допомогу”, переліком осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

За результатами заплановано організувати зустріч із педагогічним та студентським колективом академії під час проведення в області 7-12 грудня 2015 року Всеукраїнського тижня права.