назад
18.12.14

Робоча зустріч директора Донецького центру БВПД із начальником ГУМВС України у Донецькій області

 

ДонецькУчора, 17 грудня, у Маріуполі директор Донецького центру БВПД Ігор Курільчук мав робочу зустріч із начальником ГУМВС України у Донецькій області В’ячеславом Аброськіним.

Мета зустрічі – налагодження ефективної співпраці із правоохоронцями області, з метою забезпечення законного права затриманих осіб на своєчасне отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Зокрема, обговорювалась необхідність посилення контролю з боку ГУМВС України у Донецькій області за інформуванням Донецького центру БВПД про випадки затримання осіб.

 

Також раніше за результатами зустрічі із міським головою Маріуполя було домовлено про координацію зусиль міських управлінців щодо вирішення питання виділення обладнаного приміщення для роботи офісу Донецького центру БВПД (який тимчасово здійснює свою діяльність за адресою вул. Чорноморська, буд.3, кв.1). Поточного тижня це питання було вирішено та найближчим часом планується відповідний переїзд Донецького центру БВПД. Про нові контактні дані Донецького центру БВПД Координаційний центр інформуватиме додатково.

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+