назад

Робоча зустріч головного спеціаліста відділу підвищення кваліфікації адвокатів з адвокатів у смт. Ямпіль

150919 2218 вересня 2015 року у приміщенні Ямпільського районного управління юстиції відбулася зустріч з адвокатами, які працюють у Ямпільському районі з метою долучення їх до системи безоплатної вторинної правової допомоги. На зустрічі були присутні директор Шосткинського місцевого центру Микола Гудіма, головний спеціаліст відділу роботи з адвокатами місцевого центру Павло Єлькін, головний спеціаліст відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів регіонального центру Анастасія Кравченко.

Відповідно до програми робочої наради, Анастасією Кравченко проведено презентацію, щодо «Переваг системи безоплатної правової допомоги». 

150919 21

Мова йшла про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок і умови проведення конкурсу та вимоги до професійного рівня адвокатів та переваги співпраці з центром. Директор місцевого центру Микола Гудіма закликав усіх присутніх адвокатів долучатися до системи та допомагати громадянам, які потребують кваліфікованого правового втручання. Під час спілкування, присутні адвокати отримали відповіді на всі поставлені ними питання, що стосувалися: подання звітності, складання розрахунків, порядку оплати виконаних доручень, умов контракту, тощо.