назад

Робоча зустріч інтегратора Охтирського місцевого центру

            З метою якісного обслуговування громадян у сфері надання правових послуг начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Охтирського місцевого центру Артем Яценко 19 жовтня 2015 року взяв участь у запланованій зустрічі з Тростянецькою громадською організацією «Центр правової інформації та консультації «Право» і представниками органів державної влади та місцевого самоврядування. 

           Метою публічного обговорення було ознайомлення учасників з завданнями проекту УГСПЛ «Спроможності Центру правової інформації консультації «Право» на користь громадян», спрямованого на подолання існуючої проблеми правової безграмотності правової та соціальної незахищеності значної кількості населення, особливо в сільській місцевості.

       Голова ГО Євген Куценко звернув увагу, що очікуваними результатами даної зустрічі є: ідентифікація найбільш актуальних проблем щодо дотримання прав і свобод людини та розширення правових можливостей населення; залучення громадськості, в першу чергу громадських організацій та волонтерів до процесу розширення правових можливостей мешканців міста та району.

Презентація регламентних документів з організації конкурсу юридичних осіб приватного права з надання безоплатної первинної правової допомоги, яку провела юрист Центру О.М. Золотаревська, викликала зацікавлення у присутніх і сприяла жвавій дискусії щодо проблем розвитку системи надання безоплатної первинної правової допомоги.