назад

Робоча зустріч в Головному управлінні юстиції

MinistryofJusticeВідбулася робоча зустріч директора Регіонального центру безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігора Микитина, директорів Першого львівського місцевого центру Барбари Калюжної та Другого львівського місцевого центру Олега Данька з виконуючим обов’язки начальника Головного управління юстиції у Львівській області Ярославом Жукровським.

Під час зустрічі Ігор Микитин акцентував увагу на особливостях роботи Регіонального та Місцевих Центрів, а також на механізмах подальшої співпраці усіх суб’єктів надання правових послуг на рівні територіальної громади з метою захисту індивідуальних прав представників громади.
Ярослав Жукровський проінформував присутніх про мережу громадських приймалень районних та міських управлінь юстиції у Львівській області, що надають правову допомогу мешканцям, розроблені для цієї мети методичні та інформаційні матеріали.

Обговорювалося питання активізації роботи громадських приймалень органів державної влади і місцевого самоврядування у Львівській області, особливостей при наданні первинної та вторинної правової допомоги.

Барбара Калюжна презентувала розроблені методичні матеріали, які деталізують категорію осіб, що мають право, згідно Закону України «Про безоплатну правову допомогу», на безоплатну вторинну правову допомогу.