назад

Робоча зустріч в Іваничівському районному управлінні юстиції

zustrich v Justice-3 Працівники Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД 24 листопада 2015 року зустрілись з працівниками Іваничівського районного управління юстиції, реєстраційної служби — в.о. начальника управління Надією Адамович, начальником реєстраційної служби Світланою Регіщук. легалізатором Наталією Іванчук та державним нотаріусом Людмилою Кононенко.

В ході робочої зустрічі обговорили питання діяльності громадських приймалень з надання безоплатної первинної правової допомоги, питання доступу до безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.
Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Лариса Базіла надала роз’яснення про порядок розгляду звернень про безоплатну вторинну правову допомогу, зразки оформлення звернень про надання БВПД. Погодили пропозицію директора Володимир-Волинського місцевого центру Наталії Смолярчук щодо взаємодії в разі звернення до громадської приймальні районного управління юстиції осіб, що потребують надання безоплатної вторинної правової допомоги.

zustrich v Justice-1

zustrich v Justice-3

zustrich v Justice-2