назад

Робоча зустріч виконувача обов’язків директора Регіонального центру з головою Ради адвокатів Волинської області

15 вересня 2015 року в приміщенні Ради адвокатів Волинської області ( м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 35) відбулась робоча зустріч виконувача обов’язків директора Регіонального центру  з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Блащука Є.М. з головою Ради адвокатів Волинської області Руденко Г.А.

В ході зустрічі Євгеній Блащук та Галина Руденко обговорили питання щодо поширення серед адвокатів Волинської області інформації про проведення 8-го конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, шляхи реалізації  наказу Міністерства юстиції від 19 серпня 2015 року №2247 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги» та План – графік його проведення.

Голова Ради адвокатів Волинської області Галина Руденко, якій було надано презентаційні матеріали щодо проведення конкурсу та переваг роботи системі БВПД, запевнила у всебічній підтримці інформаційної компанії щодо організації 8-го конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.foto zustrich 1