назад

Робоча зустріч з адвокатами міста Мелітополя, Мелітопольського, Якимівського та Веселівського районів для залучення до системи надання безоплатної вторинної правової допомоги

115 вересня 2015 року Мелітопольським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій за участю начальника Мелітопольського міськрайонного управління юстиції Запорізької області Олександра Булгакова було проведено зустріч з десятьма адвокатами міста Мелітополя, Мелітопольського, Якимівського та  Веселівського районів з метою мотивації останніх залучитися до системи надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В ході зустрічі адвокатам була представлена презентація “Переваги системи безоплатної вторинної правової допомоги”, роз’яснений порядок її надання відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу” та надана інформація щодо порядку і умов проведення конкурсу з відбору адвокатів, який відбудеться  у жовтні 2015 року.

Робоча зустріч відбулася у форматі вільного спілкування. На питання, які виникли у адвокатів стосовно надання безоплатної вторинної правової допомоги, відповів директор Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Шмиголь. Роз’яснення з питань оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, надавала начальник відділу з організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Ірина Кузнецова.

За результатами зустрічі була виявлена зацікавленість щодо участі у восьмому конкурсі з відбору адвокатів трьома Мелітопольськими адвокатами та одним адвокатом з Веселівського району.

2

3