назад

12122833 440029856188617

13 листопада 2015 року заступником начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталією Бобрик проведено зустріч з колективом працівників Почаївської районної комунальної лікарні.

 

Під час зустрічі Наталія Бобрик ознайомила працівників медичної сфери з роботою місцевого центру, детально проінформувала про категорію осіб, які відповідно до ст.14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та про перелік документів, які необхідно подати громадянам при зверненні до місцевого центру для отримання такої допомоги.

Крім того, Наталія Бобрик відповіла на запитання присутніх, що стосувалися порядку надання місцевим центром БВПД та терміну, на протязі якого особи можуть її отримати.

Усім присутнім було роздано інформаційні буклети про безоплатну вторинну правову допомогу із зазначенням адреси розміщення Кременецького місцевого центру.