назад

Робоча зустріч з питань оцінювання якості безоплатної вторинної правової допомоги

    12.11.2018, у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області відбулась робоча зустріч з адвокатами системи безоплатної вторинної правової допомоги з питань оцінювання якості їх роботи.
    У зустрічі також приймали участь начальник управління забезпечення якості правової допомоги Координаційного центру з надання правової допомоги – Маліновська С.В. та працівники Регіонального центру в особі директора – Кіккаса В.Е. та заступника директора – Дегтяра О.В.

    Окремо відбулась зустріч для обговорення питань щодо оцінювання якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у Білоцерківському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за участю директора центру – Сірик О.С.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Крім того, начальник управління забезпечення якості правової допомоги Маліновська С.В. разом з директором Регіонального центру Кіккасом В.Е. та заступником директора Дегтярем О.В. відвідали Фастівський відділ бюро правової допомоги Вишневського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, ознайомилися з його роботою та поспілкувалися з начальником відділу Павленко С.А.
    В ході всіх зустрічей учасники погодились, що якість надання правової допомоги є найважливішою і пріоритетною.