назад

Робочі виїзди Чернігівського місцевого центру до сіл Киїнка та Радянська Слобода Чернігівського району

14092015 514 вересня 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйком та начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оленою Михайленко було здійснено робочі виїзди до сіл Киїнка та Радянська Слобода Чернігівського району.
В ході виїзду в приміщенні Радянсько-Слободської сільської ради проведено робочу зустріч з секретарем ради Наталією Ковшун. Також в приміщенні Киїнської сільської ради проведено робочу зустріч з головою ради Людмилою Хомазюк та з робочим колективом, який вона очолює.

Під час робочих зустрічей було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу. Звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Результатом зустрічей є домовленість з секретарем Радянсько-Слободської сільської ради Наталією Ковшун та головою Киїнської сільської ради Людмилою Хомазюк про співпрацю, організацію проведення зустрічей з вразливими категоріями населення, а також попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги .
По завершенню робочих зустрічей для відвідувачів вищезазначених сільських рад були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».
Також працівниками Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено «вуличне» інформування населення с. Киїнка та с. Радянська Слобода Чернігівського району з питань безоплатної вторинної правової допомоги. Під час спілкування з жителями цих сіл було роз’яснено поняття вторинної правової допомоги, повідомлено про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з порядком її надання, надано відповіді на запитання. Бажаючим залишались буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».14092015 114092015 214092015 314092015 614092015 7