назад

Робочий візит фахівців Охтирського місцевого центру до міського центру позашкільної освіти

151111 01Проблема розбудови громадянського суспільства, демократичної правової держави є безпосередньо пов’язаною із розвитком правової свідомості і правової культури. Саме про це йшлося на зустрічі 10 листопада 2015 року в КПНЗ «Охтирський міський центр позашкільної освіти – Мала академія наук учнівської молоді». Начальник відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури розповіла учасникам наради про роботу місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, про категорії громадян, яким надається вторинна правова допомога, про  результати роботи установи за 4 місяці.

Крім того Мірошниченко Алла повідомила про початок роботи над спільним прое6ктом «Закон – понад усе». Мета проекту – познайомити  учнів-старшокласників та юних дослідників з основами правознавства, сприяти становленню активної позиції учнів щодо реалізації прав і свобод людини; сформувати мотивацію та вміння, необхідні для відповідальної частини молоді в громадському житті; створити умови для набуття учнями досвіду громадської дії, демократичної поведінки та конструктивної взаємодії.

 

151111 02

У ході реалізації проекту учням буде надана можливість зустрічатися та працювати з фахівцями Охтирського місцевого центру з надання безкоштовної правової допомоги, отримувати консультації та рекомендації під час написання науково-дослідницьких робіт учнів членів Малої академії наук України.