назад

Робочий візит Сумського місцевого центру до Садівської сільської ради

150916 11 Директор Сумського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Трошечко зустрілася із головою асоціації сільських і селищних рад, головою Садівської сільської ради Надією Масалітіною.

На засіданні, у якому взяли участь дванадцять сільських та селищних голів рад з різних районів, Валентина Трошечко поінформувала про цілі та завдання місцевого центру, кількість клієнтів, які вже скористались послугами центру та наголосила на необхідності у поширенні інформації про діяльність центру, адже правові консультації та юридична допомога дуже потрібні людям.

У ході обговорення Олександр Пономаренко, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами, звернув увагу слухачів на категорії осіб,які мають право отримати безоплатну вторинну правову допомогу, так як таку допомогу відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» може отримати не кожен. Олег Мигаль, заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, розповів про процедуру співпраці адвоката з клієнтом.

150916 12

150916 13

150916 14