назад

Робочий виїзд Чернігівського місцевого центру до смт Козелець

P615131022 вересня 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйком та начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оленою Михайленко було здійснено робочий виїзд до смт Козелець Чернігівської області.

В ході виїзду в приміщенні Козелецького районного управління юстиції було проведено робочу зустріч з обговоренням поточних питань щодо безоплатної вторинної правової допомоги з начальником Козелецького районного управління юстиції Володимиром Михедом.
Також проведені робочі зустрічі з заступником директора Козелецького районного центру зайнятості Юлією Артюх, керівником апарату Козелецького районного суду Вікторією Бацук, головою Одинцівської сільської ради Анатолієм Лемешком, представником Кіптівської сільської об’єднаної громади Валентиною Грибенко, редактором районної газети “Новини Придесення” Анатолієм Пенським.
Результатом зустрічей є домовленість про співпрацю та попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
По завершенню робочих зустрічей для відвідувачів вищезазначених установ були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».
Також працівниками Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено «вуличне» інформування населення смт Козелець з питань безоплатної вторинної правової допомоги. Під час спілкування з жителями селища було роз’яснено поняття вторинної правової допомоги, повідомлено про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з порядком її надання, надано відповіді на запитання. Бажаючим залишались буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».
На виконання Плану заходів, спрямованих на активізацію участі адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженого директором Координаційного центру з надання правової допомоги Вишневським А.В. 09 вересня 2015 року, проведено зустріч з адвокатами Козелецького району. Під час зустрічі було презентовано матеріали “Переваги системи безоплатної правової допомоги для адвокатів”. За результатами зустрічі 1 адвокат виявив бажання приймати участь в конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги і 2 адвоката повідомили про можливість прийняти участь в конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.P6151299P6151302