назад

Робочий виїзд Чернігівського місцевого центру до смт. Михайло-Коцюбинське Чернігівського району

110915 811 вересня 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйком та начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оленою Михайленко було здійснено робочий виїзд до смт. Михайло-Коцюбинське Чернігівського району.

В ході виїзду в приміщенні Михайло-Коцюбинської селищної ради проведено робочу зустріч з головою ради Миколою Завальним.
Під час робочої зустрічі було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу. Акцентовано увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Результатом зустрічі є домовленість з головою Михайло-Коцюбинської селищної ради М. Завальним про співпрацю, організацію проведення зустрічі з учасниками бойових дій в зоні АТО (на території селища проживає більше 50-ти учасників АТО), а також попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги .
По завершенню робочої зустрічі для відвідувачів Михайло-Коцюбинської селищної ради були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».
В рамках робочого виїзду було здійснено особистий прийом громадян, на якому прийнято двох осіб та надано дві консультації з питань спадкового права.
Також працівниками Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено «вуличне» інформування населення смт. Михайло-Коцюбинське з питань безоплатної вторинної правової допомоги. Під час спілкування з жителями селища було роз’яснено поняття вторинної правової допомоги, повідомлено про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з порядком її надання, а також наведено приклади та надано відповіді на запитання. Бажаючим залишались буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».110915 7110915 9110915 10