назад

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області у серпні 2015 року

allПро роботу Першого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
В серпні місяці до Центру звернулося 30 нових клієнтів. Прийнято 16 рішень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 20 доручень для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 6 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 70 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального Центру.
Переглянути новини Центру 

Про роботу Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: впродовж місяця до Центру звернулося 49 нових клієнтів. Прийнято 12 рішень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 12 доручень для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 6 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 126 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального Центру.
Переглянути новини Центру

Про роботу Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
В серпні місяці до Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулось 15 нових клієнтів. Прийнято 5 рішень про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Працівником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 5 доручень про призначення адвоката, прийнято та опрацьовано 18 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регіонального Центру.
Переглянути новини Центру

zvitu