назад

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області впродовж 14 – 18 вересня 2015 року

ab6Про роботу Першого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 22 нових клієнтів. Прийнято 7 рішень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 8 доручень для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 11 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 25 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального центру.
Переглянути новини Центру  

Про роботу Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 7 нових клієнтів. Прийнято 2 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 2 доручення для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 1 особа скерована до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 11 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального центру.
Переглянути новини Центру 

Про роботу Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 18 нових клієнтів. Прийнято 2 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 3 доручення для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 1 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 7 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального центру.
Переглянути новини Центру  

ac6