назад

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області впродовж 31 серпня – 4 вересня 2015 року

shstПро роботу Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 13 нових клієнтів. Прийнято 5 рішень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 4 доручень для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 3 особи скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 12 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального центру.
Переглянути новини Центру 

Про роботу Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 9 нових клієнтів. Прийнято 4 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 4 доручень для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 6 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 26 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального центру.
Переглянути новини Центру 

Про роботу Червоноградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 14 нових клієнтів. Прийнято 1 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 1 доручення для надання безоплатної вторинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 9 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального центру.
Переглянути новини Центру 

ss1