назад

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області впродовж 7 – 11 вересня 2015 року

ShhtПро роботу Першого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 12 нових клієнтів. Прийнято 3 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 3 доручення для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 4 особи скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 21 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального центру.
Переглянути новини Центру  

Про роботу Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 5 нових клієнтів. Прийнято 4 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 3 доручення для надання безоплатної вторинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 27 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального центру.
Переглянути новини Центру 

Про роботу Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 9 нових клієнтів. Прийнято 1 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 15 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регінального центру.
Переглянути новини Центру  

shrr1