назад
07.10.15

«Робота нашого центру залежить від кожного з Вас зокрема», – Андрій Вишневський на зустрічі з працівниками та адвокатами Самбірського місцевого центру з надання БВПД

Захід Самбір3Учора, 6 жовтня, директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський та директор Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області Ігор Микитин відвідали Самбірський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час перебування у центрі Андрій Вишневський та Ігор Микитин провели декілька зустрічей, зокрема, з адвокатами, що надають послуги безоплатної вторинної правової допомоги мешканцям міста Самбір, Самбірського, Старосамбірського, Турківського та Мостиського районів, та працівниками Самбірського місцевого центру з надання БВПД.

Захід Самбір5

На зустрічі вони обговорили питання щодо порядку подання звітів адвокатами, відповідності актів нормативним вимогам, а також оплати послуг адвокатів в цивільному та кримінальному процесі. Директор Координаційного центру подякував присутнім і запевнив, що Координаційний центр завжди буде прислухатися до зауважень і пропозицій адвокатів, що працюють в системі БПД.

самбір адвокати

Після заходу з адвокатами Андрій Вишневський провів робочу нараду з працівниками Самбірського місцевого центру. Кожен працівник виступив з короткою розповіддю про результати роботи свого відділу та пропозиціями щодо покращення роботи Самбірського місцевого центру з надання БВПД загалом. Вишневський зазначив, що всі пропозиції щодо організації роботи центру буде прийнято до уваги. «Робота нашого центру залежить від кожного з Вас зокрема», – зазначив він.

Захід Самбір7

Наостанок директор Координаційного центру провів зустріч з міським головою м. Самбора Тарасом Копиляком. Очільник міста висловив подяку Андрію Вишневському за те, що саме у Самборі створена така державна інституція, яка захищає інтереси соціально незахищених верств населення, надаючи кваліфіковану та якісну правову допомогу коштом держави. В свою чергу, Андрій Вишневський виступив з пропозицією створити комунальне підприємство з надання первинної правової допомоги населенню, на що Тарас Копиляк відреагував позитивно та пообіцяв всіляко сприяти створенню такого підприємства.

Захід Самбір

Сьогодні заплановані зустрічі директора Координаційного центру з колективами місцевих та регіонального центру у Львові. А також із адвокатами, які співпрацюють із цими центрами.

 

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter