назад

Робота Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги впродовж 23 – 27 листопада 2015 року

122Впродовж тижня Регіональним центром безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області було видано 84 доручення адвокатам, з яких 21 для здійснення захисту затриманим особам, 1 при проведенні окремої процесуальної дії та 62 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.

 

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

Перший Львівський МЦ – 29 нових звернень, прийнято 12 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 13 доручень, 7 осіб скеровано до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Другий Львівський МЦ – 5 нових звернень, прийнято 5 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 7 доручень.
Буський МЦ – 13 нових звернень, прийнято 7 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 7 доручень, 1 особа скеровано до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Самбірський МЦ – 6 нових звернень, прийнято 1 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 1 доручень, 1 особа скеровано до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Стрийський МЦ – 24 нових звернень, не видано жодного доручення для надання безоплатної правової допомоги, 11 осіб скеровано до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Червоноградський МЦ – 25 нових звернень, прийнято 2 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 2 доручення.

Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 163892,28 грн.

Державною казначейською службою України проведено оплату за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж листопада 2015 року у сумі 163892,28 грн.
kkkd3Новини центру:
27 листопада 2015 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин та директор Першого львівського місцевого центру Барбара Калюжна провели ділову зустріч з Головою Відділу міжнародного розвитку посольства Канади в Україні Карімом Маркосом та провідним експертом проектів посольства Канади в Україні Валерієм Олійником.

28 та 28 листопада 2015 року відбувся каскадний тренінг на теми “Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини, Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів та Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій” для адвокатів, які працюють за контрактом з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області.