назад

Робота Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги впродовж 30 листопада – 4 грудня 2015 року

133Впродовж тижня Регіональним центром безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області було видано 39 доручень адвокатам, з яких 16 для здійснення захисту затриманим особам та 23 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.

Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 48794,91 грн.

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Перший Львівський МЦ – 27 нових звернень, прийнято 4 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 8 доручень адвокатам для надання безоплатної правової допомоги, 13 осіб скеровано до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Другий Львівський МЦ – 7 нових звернень, прийнято 3 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 4 доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги.
Буський МЦ – 8 нових звернень, прийнято 3 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 1 доручення адвокату для надання безоплатної правової допомоги, 1 особа скеровано до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Самбірський МЦ – 14 нових звернень, прийнято 2 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 2 доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги, 1 особа скерована до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Стрийський МЦ – 18 нових звернень, прийнято 2 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 2 доручення 11 осіб скеровано до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Червоноградський МЦ – 10 нових звернень, прийнято 1 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 3 доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги.

Державною казначейською службою України проведено оплату за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж листопада 2015 року у сумі 48794,91 грн.

Новини центру:
Цього тижня завершився цикл каскадних тренінгів на теми “Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини, Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів та Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій” для адвокатів, які працюють за контрактом з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області.
Каскадний тренінг провели адвокати-тренери Валерія Коломієць та Юрій Огорілко.

У ході тренінгів обговорювались питання про дії захисника у кримінальному провадження із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу та про дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги а також дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.

Начальником відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області – адвокатом Наталією Мелян проведено спостереження за роботою адвокатів у судовому засіданні 01.12.2015 в Жидачівському районному суді Львівської області  (1 спостереження за роботою 2-ох адвокатів – Федини М.М. та Ощипка В.С.)