назад

Робота Регіонального центру впродовж 07 – 13 вересня 2015 року

shtsВпродовж тижня Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області було видано 62 доручення адвокатам, з яких 18 для здійснення захисту затриманим особам, 3 для проведення окремої процесуальної дії та 41 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.
 

Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 72629,31 грн.
 

Державною казначейською службою України проведено оплату за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж вересня 2015 року у сумі 72629,31 грн.

Проведено оплату життєдіяльності Центру, а саме: меблі для Самбірського МЦ – 16000,00 грн., електропостачання липень-серпень – 466,84 грн; водопостачання липень-серпень – 36,24 грн.

Новини Центру: 

09 вересня 2015 року в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області відбулася робоча зустріч з визначення спільних кроків, спрямованих на покращення доступу до безоплатної правової допомоги учасникам АТО та членів їх сімей.
Учасникам робочої зустрічі було презентовано проект «Мережа безоплатної правової допомоги військовослужбовцям, які берутьбрали участь в АТО».
Обговорювалося визначення формату співпраці обмін кращими практиками, інформаційно-роз’яснювальними матеріалами, тощо.
Запропоновано розглянути питання підписання Меморандуму про співпрацю між громадськими організаціями та Регіональним центром впродовж наступного тижня.
10 вересня 2015 року в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області, під головуванням директора регіонального центру Ігора Микитина, пройшла робоча нарада директорів місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги Львівської області та керівного складу Регіонального центру.