назад

Робота Регіонального центру впродовж 12 – 18 жовтня 2015 року

ab33Впродовж тижня Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області було видано 45 доручень адвокатам, з яких 7 для здійснення захисту затриманим особам, 1 при проведенні окремої процесуальної дії та 37 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.

Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 35659,55 грн.

Державною казначейською службою України проведено оплату за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж жовтня 2015 року у сумі 35659,55 грн.

Щоб перейти до новин Центру натисніть “детальніше”

Начальник відділ забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Наталія Мелян 12-13 жовтня взяла участь у семінарі-тренінгу для начальників відділів забезпечення якості безоплатної вторинної правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів («менеджери з якості») регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги «Нові інструменти захисту прав людини в роботі менеджерів з якості». Акцію проводили за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», Уряду Швеції через Шведське агентство міжнародного розвитку (SIDA) і Української Гельсінської спілки з прав людини.

15 жовтня 2015 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Наталія Мелян, директори Буського та Першого львівського місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іван Скочко і Барбара Калюжна взяли участь у завершальному етапі конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.