назад

Робота Центру впродовж 13 – 19 липня 2015 року

workВпродовж 13 – 19 липня 2015 року Регіональним центром безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області було видано 67 доручень адвокатам, з яких 28 для здійснення захисту затриманим особам, 1 для проведення окремої процесуальної дії та 38 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.

Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 57351,81 грн.

Державною казначейською службою України проведено оплату за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж липня 2015 року у сумі 106001,98 грн.

 

До Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в період з 13.07.2015 до 17.07.2015 звернулось 2 заявників: 1 для здійснення представництва їх інтересів у суді та 1 для отримання консультацій та роз’яснень.

До Першого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в період з 13.07.2015 до 17.07.2015 звернулось 11 заявників: 4 для здійснення представництва їх інтересів у суді та 6 для отримання консультацій та роз’яснень.

До Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в період з 13.07.2015 до 17.07.2015 звернулось 8 заявників: 5 для здійснення представництва їх інтересів у суді та 3 для отримання консультацій та роз’яснень.

До Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в період з 13.07.2015 до 17.07.2015 звернулось 6 клієнтів. 1 клієнтів звернулись з метою здійснення представництва їх інтересів у суді. 5 клієнта звернулись для отримання консультацій та роз’яснень.

До Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в період з 13.07.2015 до 17.07.2015 звернулось 6 заявників: всі для отримання консультацій та роз’яснень.

Працівником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Буського місцевого центру Володимиром Романком прийнято і опрацьовано 1 поданий адвокатами звіт з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Першого львівського місцевого центру прийнято звітність за результатами роботи по 54 дорученнях центру, Другого львівського місцевого центру прийнято 36 поданих адвокатами звітів надання безоплатної вторинної правової допомоги, з них опрацьовано 20, Самбірського місцевого центру прийнято 5 поданих адвокатами звітів надання безоплатної вторинної правової допомоги, з них опрацьовано усі 5 та передано на виплату до регіонального центру .

14.07.2015 року директор Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги М.Шийко брав участь у засіданні депутатської комісії Самбірської міської ради, щодо надання в оренду приміщення під офіс Самбірському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, 16 липня сесія Самбірської міської ради проголосувала про надання в оренду нежитлового приміщення під офіс Самбірському центру терміном 15 років вартість 1 грн. в рік.

15. 07 директором Червоноградського місцевого центру проведено круглий стіл за участі представників влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, ЗМІ. До відома учасників доведено інформацію про основні напрямки діяльності Центру, ознайомлено присутніх з основними положеннями Закону «Про безоплатну правову допомогу», надано роз’яснення про те, хто і за яких умов може стати клієнтом Центру, які підтверджуючі документи необхідно надати для цього. Окрім того надано інформацію про роботу Червоноградського місцевого центру за перших два тижні роботи;

16.07.2015 року директор Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Данько взяв участь у круглому столі, що відбувався в рамках проекту «Забезпечення надання безоплатної правової допомоги в малих громадах», який проходив у Львівському регіональному відділенні Асоціації міст України.

З метою налагодження співпраці директором Стрийського місцевого центру Марією Николаїшин проведено ділові зустрічі із першим заступником Дрогобицького міського голови П. Судою, секретарем Бориславської міської ради І. Яворським, заступником Трускавецького міського голови із гуманітарних питань В. Бодак, секретарем Миколаївської міської ради А. Щебелем. Окрім того, директор центру взяла участь в інформаційній сесії «Як зробити правову допомогу доступною для кожного знедоленого?», яку проводила Дрогобицька організація Комітету виборців України.
Начальником відділу по взаємодії із суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Срийського місцевого центру Євгенієм Суржком проведено ділові зустрічі з метою налагодження співпраці із десятьма громадськими організаціями міст Стрия та Дрогобича, головою громадської ради при Дрогобицькому МВ ГУМВС України у Львівській області В. Андрущакевичем, головою громадської ради Бориславського МВ ГУМВС України у Львівській області М. Наминаніком, головою громадської ради при міському голові міста Дрогобича З.Ацедонським, в.о. начальника Дрогобицького міськрайонного управління юстиції у Львівській області Р. Хомичем та начальником Жидачівського районного управління юстиції у Львівській області І.Стадником.