назад

Розпочато наступну серію каскадних тренінгів для адвокатів.

efec6aa6459826 та 27 червня  2014 року відбувся каскадний тренінг на тему  Дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження, оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, перегляду судових рішень ”, для адвокатів, які працюють за контрактом  з  Львівським обласним центром  з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Він став наступним каскадним тренінгом, які проходять  впродовж  червня-липня 2014 року по всій Україні для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. Участь у треніну взяли  29 адвокатів Львівської області.
   Каскадний тренінг було організовано Координаційним центром та Львівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги  спільно з Українською фундацією правової допомоги за сприяння Міжнародного фонду «Відродження».

 З вступним словом до адвокатів на відкритті тренінгу звернулися директор Центру Ігор Микитин, 
начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Наталя Мелян та адвокати-тренери Валерія Коломієць і Юрій Огорілко.
 

Каскадний  тренінги «Дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження, оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, перегляду судових рішень» провели адвокати-тренери Валерія Коломієць і Юрій Огорілко.
  У ході тренінгів обговорювались питання ролі захисника 
щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадженняйого  дії щодо оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, а також щодо перегляду судових рішень